Viskidinner

Latvassa hemmotellaan hyvän ruoan ja viskin ystäviä Viskidinnerin muodossa tiistaina 22.1.2019 klo 18.

Kaksi Jarkkoa yhdistivät makutietämyksensä ja näin saatiin viski ja ruoka paiskaamaan luontevasti kättä. Keittiömestarimme Jarkko Lindroth ja viskien erikoismies Jarkko Nikkanen ovat yhdessä luoneet maistuvan menukokonaisuuden runsaiden makujen ympärille. Molemmat herrasmiehet ovat luonnollisesti myös illan aikana paikalla kertomassa menusta ja viskeistä.

Tervetuloa Viskidinnerille Latvaan!

Menukortit Viskidinnerille on ostettavissa Latvan lahjakorttikaupassa >>


M E N U

Alkuun:
Rapeaksi paistettua possunkylkeä ja viskillä liekitettyä scampia

Väliruokana:
Keitto paahdetuista sipuleista

Pääruokana:
Häränfilettä, neulapapua ja mehustettua tomaattia, liha glace

Juustot:
Juustoja ja aprikoosihilloketta, talon suolakeksejä

Jälkiruokana:
Sikarilla savustettua tummaa suklaata ja kirsikkaa


Menun hinta 80 €
Hinta sisältää menun lisäksi viisi 2 cl maisteluannosta ruoille sovitettuja viskejä. Mikäli kaipaat palanpainikkeeksi esimerkiksi viiniä tai olutta, on ruokajuomia mahdollista tilata erikseen paikan päällä.

Menukortit Viskidinnerille on ostettavissa Latvan lahjakorttikaupassa >>

Paikkoja on rajattu määrä, joten toimi nopeasti!

Ilta alkaa klo 18.00 ja illallinen kestää n. 3 tuntia.


Pyydämme ilmoittamaan mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot etukäteen sähköpostilla info@latva.fi.