Villiporodinner 28.2.

Latvan spesiaali-illat jatkuvat torstaina 28.2. VILLIPORODINNERin merkeissä. Ainutlaatuinen tilaisuus nauttia kaikilla aisteilla illan menusta. Pitkän linjan keittiömestarit Markus Maulavirta ja Matti Lempinen mahdollistavat illan makunautinnon siihen suunnitelluilla juomilla. Ilta alkaa klo 18, kun Sallan Villiporon Hannu Lahtela pitää ”viiltävän” esityksen siitä miksi poro on parasta. Samalla Hannu leikkaa poron lihoiksi ja teillä on mahdollisuus päästä maistamaan vastaleikattua villiporon lihaa. Näiden makupalojen kylkeen sopivat mainiosti Latvan aperitiivit eli baari on tietysti avoinna. Seitsemän maissa siirrymme illallispöytään ja mestarikokit Markus & Matti ottavat homman haltuun.

Sen verran erityinen ilta on luvassa, ettei mistään hinnasta kannata jäädä rannalle. Ja hinnasta kun tuli puhe, VILLIPORODINNER menulle sovitettuine ruokajuomineen kahvit ja avecit mukaan lukien maksaa 95 €/hlö.

Illalliskortit on ostettavissa osoitteessa lahjakortti.latva.fi >>

Tervetuloa Latvaan nauttimaan luonnon parhaita antimia!


Menu:

Keittiön tervehdys:
Käristystä poron sydämestä ja puikulaperunaa

Luikkuliemi ja tattipasteija.

***

Kylmäsavuhauki skagen, siian mätiä ja puolukalla maustettua jäkälää

***

Härkäporon niskarillette, Sallanberg, kaskinaurispyreetä ja rapeaa puikulaa

***

Hilla-väinönputkikeitto ja lumimuna


Mitä? VILLIPORODINNER Maulavirran ja Lempisen kera
Missä? Tapahtumaravintola Latvassa, Pohjoinen Makasiinikatu 9.
Milloin? Torstaina 28.2.2019 klo 18 alkaen (klo 18–19 poron leikkaus, illallisen aloitus n. klo 19)
Liput? 95 €,  https://lahjakortti.latva.fi, otathan lippusi tulostettuna mukaan illalliselle.

Ilmoitathan erikoisruokavaliosi ennakkoon osoitteeseen sales@juuri.fi.


www.sallanvilliporo.fi

www.maulavirta.fi