Ryhmämenut

M E N U  K L A S S I K K O

TAMMIKUU–MAALISKUU 2019

Rahkalettuja, mätiä, tillikermaviiliä ja pikkelöityä hopeasipulia
Crémant d’Alsace, Meyer-Fonné, Alsace, Ranska, 60 €/plo

***

Maa-artisokkakeittoa, kuivattua ja rouhittua pihlajanmarjaa
Les Moyens du Bord 2017, La Grange Aux Belles, Loire, Ranska, 64 €/plo

***

Timjamivoissa paistettua vasikankyljystä, haudutettua punakaalia ja rapeaa mustakaalia, portviinikastiketta
Le Jouet Rouge 2015, Domaine des Enfants, Roussillon, Ranska, 60 €/plo

***

Calvados camembert ja haudutettua päärynää
Pineau des Charentes Colombard Blanc, Vallein-Ternicier, Cognac, Ranska,
65 €/plo

***

Mustaherukkaparfait, paahdettua valkosuklaata ja mustaherukkalientä
Maury Vintage 2014, Mas Amiel, Languedoc-Roussillon, Ranska 56 €/plo

56 €/hlö sis. alv.

 

<<Ryhmille