Maku. Alkuperä. Intohimo.

Juuren pikkusisko Latva rakentaa maailmansa klassikoiden, upeiden raaka-aineiden ja huipputason osaamisen ympärille. Makumaailma saa innoituksensa eri ruokakulttuureista yhtä lailla Suomesta ja Euroopasta kuin muualta maailmaltakin.

Seuraamme Latvassa herkeämättä ruokamaailman trendejä ja tapahtumia. Haemme vaikutteita erityisesti klassisista annoksista. Uudet ilmiöt ja maut kulkevat sujuvasti niiden rinnalla.

Käytämme tuoreita ja puhtaita kauden raaka-aineita. Paikalliset ja lähituottajat kulkevat valinnoissa vahvasti edellä. Stadin Puutarhurin peltojen antimet, vastuullisesti pyydetyt kalat ja paikallinen luomuhärkä pääsevät lautasella oikeuksiinsa. Annamme makujen puhua puolestaan.


Latvan keittiön ja annosten perustana ovat isot, täyteläiset ja ajattomat maut.
– Benjamin Frostell –
Latvan keittiömestari, Vuoden luomukokki 2016