Kokkikoulu ryhmille

Kokkikoulu Helsingissä, tapahtumaravintola Latvassa.

Järjestä ryhmällesi kokkikoulu kokeneiden keittiöammattilaisten vetämänä. Kokkikoulu on mainio ohjelma esimerkiksi tiimin virkistyspäivään. Kokkikoulut pidetään ravintola Latvan tiloissa Kasarmitorilla. Teeman mukainen menu valmistetaan yhdessä kokin opastuksella ja lopuksi kokoonnutaan yhteisen pöydän ääreen nauttimaan juuri valmistettu illallinen. Sommelierimme valitsemien suositusviinien säestyksellä.

Kokkikouluja vetävät monessa liemessä keitetty mestarikokki Matti Lempinen sekä Latvan ravintolapäällikkö Ninni Törmänen.

Kokkikoulun hinta on 120 €/hlö.
(min 8 hlö, max 12 hlö)

Juomat laskutetaan erikseen kulutuksen mukaan.


Menu Italia:

  • Carne Cruda, rakuunamajoneesia ja parmesankeksi
  • Pinaatti-ricottaraviolit ja terttutomaattikastiketta
  • Vasikkaa Saltimbocca ja yrttignoccheja
  • Espressopannacotta ja appelsiinisorbeeta

Menu Suomi:

  • Pikku-blinit lisukkeineen
  • Jääkellarin lohta ja pikkelöityjä vihanneksia
  • Paistettua siikaa ja metsäsienikastiketta
  • Vispipuuroa mustaherukoista ja vaniljajäätelöä

Menu Riista:

  • Kurpitsakeittoa ja hiillostettua lohta
  • Sieni-raviolit nokkospestolla
  • Poron paahtopaistia ja riistaliemikastiketta
  • Mustaherukkaparfait ja paahdettua valkosuklaata

Menu vaihtelee sesongin raaka-aineiden mukaan.

<< Ryhmille


Ota yhteyttä myyntipalveluumme+358 50 505 8669 tai sales@juuri.fi ja järjestetään teille rento ilta hyvän ruoan parissa.

 

 

Tutustu myös Juuren Ravintoloiden kokous- ja juhlatiloihin täältä!