Viinintekijäillallinen 8.5.

VIININTEKIJÄILLALLINEN keskiviikkona 8.5.2019
DOMAINE DES ENFANTS, Roussillon, Ranska & LE SOULA, Roussillon, Ranska

Latvan kevään 2019 kolmannessa viinintekijäillallisessa siirrytään Ranskan Roussilloniin. Viinintekijäillallisella paikalla on kaksi loistavaa viinintekijää Ranskasta; Carrie Sumner Domane des Enfantsilta sekä Wendy Paille Le Soulalta. Tervetuloa nauttimaan hyvän ruoan ja viinien yhdistelmistä! Lue lisää täältä.

Mitä? Viinintekijäillallinen yhdessä Carrie Sumnerin (Domaine des Enfants) ja Wendy Paillen (Le Soula) kanssa. Molemmat naiset ovat valinneet Latvan keittiömestari Jarkko Lindrothin suunnittelemalle menukokonaisuudelle sopivat viinit tuotannostaan.
Missä? Tapahtumaravintola Latvassa, Pohjoinen Makasiinikatu 9.
Milloin? Keskiviikkona 8.5.2019 klo 18, baari aukeaa klo 17. Varaathan illalliselle reilusta aikaa.
Hinta? 89 €, sisältää 4 ruokalajin illallismenun ja jokaiselle ruokalajille lasilliset viiniä sekä Domaine des Enfantsilta sekä Le Soulalta.
Liput? https://lahjakortti.latva.fi/