VILLIPORODINNER Latvassa 28.2.

Latvan spesiaali-illat jatkuvat VILLIPORODINNERin merkeissä torstaina 28.2. . Illallisen valmistavat kaiken nähneet ja kokeneet Markus Maulavirta ja Matti Lempinen. Pääraaka-aineen eli villiporon toimittaa luonnollisesti Sallan villiporomies Hannu Lahtela. Ilta alkaa klo 18, kun Hannu leikkaa poron lihoiksi kokeille. Samalla on mahdollisuus päästä maistamaan raakaa poronlihaa Terijoki-kastikkeen kera. Näiden alkupalojen kylkeen sopivat mainiosti Latvan aperitiivit eli baari on tietysti avoinna.

Sen verran erityinen ilta on luvassa, ettei mistään hinnasta kannata jäädä rannalle. Ja hinnasta kun tuli puhe, VILLIPORODINNER menulle sovitettuine ruokajuomineen kahvit ja avecit mukaan lukien maksaa 95 €/hlö.

Tervetuloa Latvaan nauttimaan luonnon parhaita antimia!

Liput dinnerille: http://lahjakortti.latva.fi/

Lue lisää VILLIPORODINNERISTÄ täältä.