Kansallinen kalakeittopäivä tiistaina 12.2.

Tiistaina vietetään kansallista kalakeittopäivää. Päivän tavoitteena on innostaa koko Suomi kalasopan ääreen ja lisätä erilaisten kalakeittojen sekä niiden valmistustapojen tunnettuutta. Tänä vuonna kalakeitto lähtee matkalle maailman ympäri teemalla Kalakeittoa kaikista keittiöistä.

Juuren Ravintolat on luonnollisesti mukana kalakeittopäivässä tarjoamalla ravintoloissaan omat versionsa erilaisista kalakeitoista. Latvassa nautitaan kermaista kalakeittoa Kala-Lappin kylmäsavukirjolohesta. Muiden ravintoloidemme keitot ja menut löydät osoitteista www.juuri.fi ja www.pihka.fi

”Juuri Yhtiöiden kalanhankintoja ohjaavat ympäristöarvot ja alkuperä. Toimimme yhteistyössä WWF:n kanssa, ja meillä käytetään vain sertifioituja kaloja ja äyriäisiä. Suosimme kotimaista ja kiertovesikasvatettua kalaa ja olemme aktiivisesti mukana esimerkiksi järvikalan tuotekehityksessä yhdessä kalapuolen kumppaniemme kanssa. Laadukkaan ja tuoreen kalan tunnistat siitä, että se maistuu niin hyvältä että keittiön tehtäväksi jää vain hellästi houkutella parhaat aromit esille.”
– Antti Ahokas, keittiötoimenjohtaja

Sukella kalakeittojen ihmeelliseen maailmaan ja osallistu päivään somessa tunnisteella #kalakeittopäivä.

Kalakeittopäivästä saa lisätietoja osoitteesta www.prokala.fi/kalakeittopaiva

Kalakeittopäivän organisoi: Pro Kala