Eläköön Latva!

Uudistamme kotisivujamme vuoden vaihteessa avattavaa uutta Latvaa varten. ”Vanha Latva” Korkeavuorenkadulla palvelee normaalisti vielä pe 22.12 asti. Tsekkaa tästä päivän lounaat. Seuraa myös Facebook- sivujamme jos haluat nähdä uuden Latvan edistymistä. Laitamme sinne lähiaikoina esimerkiksi kuvia työmaalta ja muuta jännää 🙂

Nykyisen Latvan taival päättyy pian, mutta onneksi Latva syntyy uudelleen ruokaravintolana Kasarmikadulle.

Korkeavuorenkatu 25:ssa vuodesta 2011 sijainnut Latva-baari syntyy uudelleen Kasarmikatu 21 -kiinteistössä. Vanha Latva lopettaa toimintansa Korkeavuorenkatu 25:ssa ja jatkaa elämäänsä täysin uudenlaisena ruokaravintolana Latva-nimellä. Satapaikkaiseen ravintolaan tulee myös baarilounge, jonne nykyiset Latvalaiset siirtyvät jatkamaan työskentelyä.
Uusi Latva avataan vuoden vaihteessa 2018.

Latvan keittiömestarina toimii Bocuse d´or 2017 kilpailija Benjamin Frostell ja ravintolapäällikönä Ami Ojala, joka jatkaa myös Juuren ravintolapäällikkönä.

Juuri Yhtiöiden toimitusjohtaja Ilja Björs maalailee Latvan fiiliksiä:

”Latva tulee tarjoamaan eurooppalaisen ajattomia, rouheita ja isoja makuja. Vaikutteet löytyvät klassikoista Benjaminin omaleimaisella staililla. Palvelussa ja tarjoilutyyleissä on vanhan maailman tunnelmaa ja huolenpitoa.” 

PS. Tervetuloa viettämään Korkeavuorenkadulle vanhan Latvan kuoppajaisia pe 22.12! Tästä lisätietoja lähempänä.