Latva on kuollut, eläköön Latva!

Nykyisen Latvan taival päättyy pian, mutta onneksi Latva syntyy uudelleen ruokaravintolana Kasarmikadulle.

Korkeavuorenkatu 25:ssa vuodesta 2011 sijainnut Latva-baari syntyy uudelleen Kasarmikatu 21 -kiinteistössä. Vanha Latva lopettaa toimintansa Korkeavuorenkatu 25:ssa ja jatkaa elämäänsä täysin uudenlaisena ruokaravintolana Latva-nimellä. Satapaikkaiseen ravintolaan tulee myös baarilounge, jonne nykyiset Latvalaiset siirtyvät jatkamaan työskentelyä.
Uusi Latva avataan vuoden vaihteessa 2018.

Latvan keittiömestariksi on palkattu Bocuse d´or 2017 kilpailija Benjamin Frostell ja ravintolapäälliköksi Ami Ojala, joka jatkaa myös Juuren ravintolapäällikkönä.

Juuri Yhtiöiden toimitusjohtaja Ilja Björs maalailee Latvan fiiliksiä:

”Latva tulee tarjoamaan eurooppalaisen ajattomia, rouheita ja isoja makuja. Vaikutteet löytyvät klassikoista Benjaminin omaleimaisella staililla. Palvelussa ja tarjoilutyyleissä on vanhan maailman tunnelmaa ja huolenpitoa.” 

BenjaminF_2