torstaiFlinda 25.5.2017: Le Pied de Samson Viognier 2014, Georges Vernay

Torstaiflindana Pohjois-Rhônen taiturilta Georges Vernaylta Le Pied de Samson Viognier 2014. Condrieun parhaiden Viognier alueiden yläpuolelta 300 metrin korkeudesta kasvavista rypäleistä valmistettu viini saa nimensä vanhasta kansantarusta. Tarinan mukaan Samson niminen jättiläinen sammutti janonsa Rhône joesta, asettaen jalkansa kummallekin puolen jokea. Georges Vernay uskoo asuvansa aivan toisen jalanjäljen kupeessa.

Namnam, tässä on Viognieria parhaimmillaan.


Viinurimme, baarimestari Eppu Pötry valitsee joka torstaille jonkun mainion, mahtavan ja maistuvan spesiaaliherkun viinien ihmeellisestä maailmasta ja sitä on tarjolla lasettain klo 17 alkaen, ”niin kauan kuin tavaraa riittää”. Yksi pullo tai kuusi pulloa, riippuu viinistä ja torstaista. Seuraavan päivän #torstaiFlinda paljastetaan keskiviikkoisin Latvan facebookissa.

Tsekkaa tästä tähän mennessä avatut torstaiFlindat.