torstaiFlinda 23.3.2017: Fat Lizard Saison Rose

torstaiFlinda on aina jotain spesiaalia ja herkullista. Tällä kertaa flinda on rose-olutta. Fat Lizardin Saison Rose avautuu huomenna viideltä ja sitä saat nautiskeltua erittäin maltilliseen 5 €/12 cl hintaan niin kauan kuin tavaraa riittää. Ja kuten Fat Lizard suosittelee, Saison Rose nautitaan Latvassakin samppanjalasista.

Lukaise tästä alta Fat Lizardin luonnehdinta tästä mahtavan raikkaasta tuotteesta.

SAISON ROSE on samppanjahiivalla kypsytetty kauniin pinkki artesaani-saison. Sen maku on raikkaan vadelmainen ja käyttämämme saison- ja samppanjahiivan yhdistelmä tuo makuun hienostuneen kuivuuden. Humalaa on käytetty hillitysti. Saison-tyylin mukaisesti Saison Rose on käynyt ilman lämpötilakontrollia, jolloin vallitseva sää pääsee vaikuttamaan oluen makuun. Kylmyydestä johtuen, talviset saison oluemme ovat asteen verran pehmeämmän makuisia, kuin kesällä valmistuvat.

Saison Rosessa on käytetty vain suomalaista mallasta ja olut on sekä valmistettu että käsinpullotettu Espoossa samppanjapulloihin. Olutta valmistuu pienissä erissä vain noin 300 pulloa per erä. Suosittelemme nauttimaan Saison Rosen jääkylmänä joko valkoviini- tai samppanjalasista. Ruokapöydässä Saison Rose on myös mainio aperitiivi.

Speksit: 6,3% ABV, 25 IBU

2017_latva_torstaiflinda_013_FATsaison2


Viinurimme, baarimestari Eppu Pötry valitsee joka torstaille jonkun mainion, mahtavan ja maistuvan spesiaaliherkun viinien ihmeellisestä maailmasta ja sitä on tarjolla lasettain klo 17 alkaen, ”niin kauan kuin tavaraa riittää”. Yksi pullo tai kuusi pulloa, riippuu viinistä ja torstaista. Seuraavan päivän #torstaiFlinda paljastetaan keskiviikkoisin Latvan facebookissa.

Tsekkaa tästä tähän mennessä avatut torstaiFlindat.