torstaiFlinda 9.3.2017 Mash Pitt

Mash Pitt, on 9.3 #torstaiFlinda tulee Burgelandin alueelta, Itävallasta, Golsin kaupungista. Oranssin värinsä viini saa 6 päivän mittaisesta kuorikontaktista käymisen alkuvaiheessa. Viiniä ei suodateta, joten siinä on varmasti mukana kaikki makua antavat ainekset. Ja makua kyllä löytyykin: uuniomenaa, päärynää ja yrttejä, joita kuitenkin raikastaa pieni mineraalisuus sekä hapokkuus.

-loistava yhdistelmä chardonnayta, Grüner Veltlineria sekä Sauvignon Blancia

– tuottaja Pittnauer

– tammikypsytetty, mutta silti pehmeä suutuntuma

Tsekkaa Maahantuoja Soilin sivuilta tämä ja muut viinit


Viinurimme, baarimestari Eppu Pötry valitsee joka torstaille jonkun mainion, mahtavan ja maistuvan spesiaaliherkun viinien ihmeellisestä maailmasta ja sitä on tarjolla lasettain klo 17 alkaen, ”niin kauan kuin tavaraa riittää”. Yksi pullo tai kuusi pulloa, riippuu viinistä ja torstaista. Seuraavan päivän #torstaiFlinda paljastetaan keskiviikkoisin Latvan facebookissa.

Tsekkaa tästä tähän mennessä avatut torstaiFlindat.