torstaiFlinda 9.2.2017 Donati Camillo Malvasia

#torstaiFlinda lähtee jännän  äärelle! Paljon hypetystä saaneen Donati Camillon Malvasia aukeaa torstaina viideltä. Lähellä Parmaa, italiassa, sijaitsevilla tarhoilla viljelee nyt kolmas sukupolvi Donateja. Kaikki työt tarhalla tehdään käsin ja viljely tapahtuu luomun ja biodynaamisen viljelyn ehdoilla. Pienet kuplat viiniin tehdään perinteisellä pullokäymisellä, näin viiniin ei tarvitse lisätä säilöntäaineita. Tämä kevyt, suodattamaton viini onkin parhaimmillaan nautittuna kylmänä, kuten hyvä kuiva siideri, mitä viini jossainmäärin muistuttaakin.

 


Viinurimme, baarimestari Eppu Pötry valitsee joka torstaille jonkun mainion, mahtavan ja maistuvan spesiaaliherkun viinien ihmeellisestä maailmasta ja sitä on tarjolla lasettain klo 17 alkaen, ”niin kauan kuin tavaraa riittää”. Yksi pullo tai kuusi pulloa, riippuu viinistä ja torstaista. Seuraavan päivän #torstaiFlinda paljastetaan keskiviikkoisin Latvan facebookissa.

Tsekkaa tästä tähän mennessä avatut torstaiFlindat.