Pieni panimopäiväkirja

Latvan Mika ”Mixu” Nikkanen ottaa pienen vaaleanpunaisen päiväkirjansa ja käy kiertämään pienpanimoita ympäri Suomea. Raotamme tässä blogissa Mikan päiväkirjan kantta ja paljastamme reissujen hurjimmatkin käänteet. Samalla esittelemme Suomen mielenkiintoisimpia pienpanimoita, oluita ja hahmoja niiden takana. Mursimme Mikan pienen pinkin panimopäiväkirjan lukon, joten tervetuloa seuraamaan panoretkiä!

Pysy kuulolla! Seuraa Mikan blogia täällä Latvan kotisivuilla ja panimoretkien antia Instagramissa seuraamalla tunnistetta #pienipanimopk

unspecified

Pieni panimopäiväkirja on Latvan Mika ”Mixu” Nikkasen blogi, jossa Mixu tutustuu mielenkiintoisiin kotimaisiin pienpanimoihin, käy niissä vierailuilla ja tutustuu lähemmin myös itse olueen ja oluen panemiseen. Katso tästä kaikki päiväkirjamerkinnät.